Viranşehir Kız Anadolu Lisesi

WEB https://viransehirkizanadolu.meb.k12.tr
Adres : BAHÇELİEVLER MAH. 1567 SK. VIRANŞEHIR KIZ ANADOLU LISESI BLOK NO: 3A VİRANŞEHİR / ŞANLIURFA
VİZYON : Öğrencilerimizi yüksek öğretime en iyi şekilde hazırlayarak, kurumsal kimliği ve hizmetleri ile örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı, sorumlu, ahlaklı bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.
MİSYON : Başarılı, kültürlü, bilgili, kendine güvenen, milli ve manevi değerlerine bağlı, dil, din, ırk, renk ayrımı yapmadan bütün insanları olduğu gibi kabul edip sevebilen, gelenek görenek ve kültürüne bağlı olup geleceği sahiplenen, modern ve çağdaş yaşamayı bilen, ülkesine en iyi şekilde hizmet etmeyi borç bilen, temsil yeteneği güçlü, ahlaklı bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Toplantı Salonu :1